dimecres, 11 d’abril del 2007

Presentació de les parts del conte

Ja us he comentat en altres entrades que estem fent un grup de treball per treballar l'expressió escrita. L'última tipologia treballada és la narració. L'ordre de les activitats que hem preparat és: activitats de motivació, d'anàlisi i de producció. Així, dins de les activitats d'anàlisi vaig fer una presentació en powerpoint per presentar el conte d'una manera amena.



He de dir, però, que amb el powerpoint, les presentacions queden més vistoses que amb el slideshare, perquè jo pensava que també es veurien els efectes, les transicions i s'escoltaria la música. Però bé, almenys ací teniu allò més important, i després cadascú que s'ho modifique al seu gust.

4 comentaris:

Sàlvia ha dit...

M'encanta com esteu treballant l'animació lectora. Li he donat una ullada al bloc i em pareix molt interessant. Gràcies per ficar l'enllaç al bloc de Poesia Infantil i Juvenil -és tot un honor compartir un raconet internàutic amb vosaltres. Estem físicament molt propet. D'on sou?

Una besadeta i estem en contacte

Manuel ha dit...

Bé en realitat sóc una sola persona (Manuel), qui ha engegat i va mantenint el blog. Sobretot vaig penjant el material que prepare per a la meua classe, però també pose algunes coses que em semblen interessats que fem a l'escola.
I sí, estem molt a prop. Som d'Aielo de Malferit.
Respecte al teu blog, em pareix interessantíssim, i a més a més està ben organitzat.
Com ja hauràs llegit, estem fent un grup de treball sobre la tipologia textual i el teu blog ens ha ajudat molt per a preparar material sobre la poesia.
Per altra banda no fa molt els alumnes d'infantil del col·legi van fer una visita a la biblioteca de Concentaina i van quedar encantats.
També m'en recorde del joc que els donareu per jugar amb els contes.
I és més, a partir d'aquest tauler que vaig presentar a la meua classe de quart, ens va eixir l'idea de fer un joc de taula al voltant de la figura d'Andersen: així va nàixer el joc de DILI.
Salutacions.

Sàlvia ha dit...

Hola Manuel: si que estem prop i més perque des de la biblio estem en contacte amb el teu col·le (molts professors marxosos pel que estic comprovant).
M'alegre que el material penjat al blog us haja servit, aquest és l'objectiu, fomentar la poesia entre els grans per a que a la vegada la fomenten als menuts (no se si servirà per a molt, però al menys fique un granet de sorra diferent en l'animació lectora).
A la biblio varem editar l'any passat un calendari poètic amb activitats. No sé si el teniu, però si t'interessa encara en queden uns quants i te'n puc enviar.
El proper dia 5 de maig està la inauguració oficial de la biblio d'Aielo i m'han invitat, així que aniré i tal vegada es pugam conéixer personalment.
De totes maneres qualsevol cosa que necessites sobre bibliografia de llibres infantils i juvenils (a més dels de poesia) o animació lectora i et puga ajudar tan sols cal que et fiques en contacte amb mi. El correu de la biblio es: biblioteca@cocentaina.org i el telefon: 965590869
Fins prompte, Manuel.

Manuel ha dit...

Hola Salvia!
Segurament jo també estaré, així que a veure si es vegem.
També em faria molt de goig que m'enviares aquell calendari, ja que acabe de començar a treballar la poesia en la meua classe i seria un recurs més. L'adreça del col·legi és c/ Mestre Carles Salvador, nº 1
Aielo de Malferit. 46812
Salutacions.